om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Huggormar?

Annika berättar om hur hennes mamma fick dem att inte gå till tåget:

När jag var liten och vi bodde i sommarhuset upptäckte min mamma att min bror och jag gick till järnvägen och lade örat på rälsen för att lyssna efter tåg. Då sa hon: När ni klättrar över stengärdsgården till järnvägen så tänk på att där finns massor med huggormar.
Vi gick aldrig mer till järnvägen!
Jag undrar hur vi reagerat om hon förbjudit oss att gå till järnvägen!?
Annika

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 4.7/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5