om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Fiske utan krok

Anna skriver hur hennes föräldrar fick henne lugn, utan att skadas:

Min föräldrar vill inte att jag skulle få en krok i fingret när jag var liten så de lät mig stå med flöte UTAN krok i timme efter timme efter timme....  Jag var inte så stor så risken att jag hade fått en krok i fingret var faktiskt överhängande. Och de var väl glada för de fick lite lugn och ro i ngn timme eller så. Tålmodig som jag var.....

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 2.8/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5