om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Tyst i bilen: Använd en plywoodskiva?

Tomas skriver:

När jag var liten brukade mina föräldrar...Sätta en plywoodskiva mellan mig och syrran i bilen. den var utsågad exakt så att det inte ens gick att få i mellan ett finger. Det blev garanterat tyst på mitt och syrrans kiv och slagsmål i baksätet. Efter det räckte det med att farsan hotade med "skivan" för att vi skulle lugna oss i baksätet. Jag var ganska liten och tyckte det var mest kul men syrran som är 5 år äldre skämdes som en hund, speciellt när vi svängde in på bensinmackarna. Vi satt som ett par hundar där bak....

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 4.3/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5