om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Den snälla mannen

Signaturen M skriver:

När jag var liten brukade min pappa komma hem med flera chokladaskar när det var jul. Varje år sa han att han hade träffat en farbror på parkeringen utanför b&w som hade köpt för många chokladaskar så han gav dom till pappa och sa att han skulle ge dom till sina små flickor istället. Jag var säkert 15-16 när jag först fattade att han bara hade hittat på. Men fortfarande, varje jul, när det står chokladaskar på borden så tänker jag på den snälle mannen på parkeringen!

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 3.3/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5