om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Smarta bröder

Linn skriver:

Detta är om mina bröder, inte om mig för jag var så himla snäll:) Bröderna brukade titta på TV som 5/7åringar, på kvällen när mamma och pappa var borta en stund (detta utspelar sig nämligen på det fria 80-talet). Föräldrarna upptäckte då att tv:n var varm när de kom hem och gömde fjärren. Mina bröder hittade dock gömstället och stängde i fortsättningen av tv:n 20 min innan mina föräldrar kom hem så den hann kallna ...:)

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 1.9/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5