om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Videon som inte spelar Disneyfilmer (men däremot Astrid Lindgren)

Signaturen Mama skriver:

När jag var liten brukade mina föräldrar säga till mig att vår video inte kunde spela upp Disneyfilmer. Att de helt enkelt inte funkade. Allt jag fick se var Astrid Lindgren och sånt, vilket jag antar att de tänkte var nyttigare för barn. När jag var 19 år slog det mig helt plötsligt att det inte hade varit sant.

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 2.9/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5