om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Fyra pannkakor

Tuffu skriver om att bli lurad att äta mer pannkakor:

Min farmor lagade supergoda pannkakor åt mig som mindre och jag hade bestämt mig för att bara äta 3 st. Efter ett tag i hemlighet lade min farmor upp 4 pannkakor, skar dem i småbitar och påstod att det var tre. Om jag inte orkade alla skrockade hon bara \"jamen du har ju ALLTID orkat 3st\", och eftersom hon alltid skar dem i småbitar kunde man omöjligt se hur många hon egentligen lagt upp.. Detta fungerade i flera år tills en dag då jag studerade henne noga och såg att hon i smyg la upp 4 st! Hon påstod att hon "råkade" lägga på för mycket men fortsatte ändå att lägga upp 4 i fortsättningen och jag påpekade det aldrig igen...

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 2.9/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5