om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Ärlighet varar längst

En av våra läsare skriver:

När jag var liten brukade mina föräldrar...vara ärliga mot både mig och min bror. Fick t.ex höra att vi inte hade råd med allt som andra barn fick, men det fanns alltid mat på bordet, kläder på kroppen och en säng att sova i. För att vi skulle gå upp på morgonen i tid fick vi stjärnor uppsatta på ett papper på kylskåpet som man fick beröm för av pappa på kvällen.
Sanningen kan svida ibland, men hellre det än fåniga lögner.

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 3.9/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Detta tips har 1 kommentar(er). Dem visas nedan

Tramsiga fröken rättrådig är i farten tror jag!?
En vit lögn har ingen dött av!