om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Fåglar och smulor

En av våra läsare skriver:

När jag var liten brukade min mormor säga till mig att jag var tvungen att tvätta mig om munnen efter att jag hade ätit eftersom jag hade så mycket smulor i ansiktet. Gick jag ut utan att tvätta mig så skulle fåglar komma och picka mig i ansiktet. Hon trodde nog att det lät sött men jag fick i min lilla 5 års fantasi värdens Hichcock bilderna där fåglar komm och hackade sönder nitt ansikte. En ganska dålig ide från en annars vis och vänlig kvinna.

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 2.8/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Detta tips har 1 kommentar(er). Dem visas nedan

Heh, påminner lite om min moster. Min syster tog väldigt lång tid på sig att äta när hon var mindre, och när vi åt hos våran moster brukade hon säga att vi skulle äta upp allt eller så kommer trollen och tar en, vilket gjorde min syster väldigt deppig och livrädd. Inte någon speciellt bra idé, nej.