om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Äppelglass

Evelina skriver om hur hennes föräldrar fick henne att äta mera frukt:

När jag var liten brukade mina föräldrar få mig att äta mera frukt. De tyckte jag åt för mycket glass och sötsaker. Så vi införde en ny sorts glass. Det var helt enkelt ett äpple med en träpinne i (typ grillpinne) eller äppelbitar fastsatt på träpinne. Sedan frös vi ner de i kylen och tog ut de när de var kalla. Det kallade vi för äppelglass. Jättegott tyckte jag...

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 4.2/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5