om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Att få sina barn att äta Selleri: Pannbiffar

Andreas om hur han blev lurad av sin mormor:

När jag var liten brukade min mormor steka pannbiffar. Det var fantastiskt gott, för hennes pannbiffar var köttiga - inte sådär flottiga som de kunde vara i lågstadiets skolmatsal. När jag fyllde 18 berättade hon att hon aldrig använt kött i sina biffar. Det var selleri rakt igenom, men tillagat på ett sätt som fick det att smaka annorlunda. Jag tvingades erkänna att selleri var gott - och ännu idag (när jag närmar mig 30-årsåldern) får jag höra "Det går liiiika bra med selleri" från den underbara tanten...

--Andreas

Redaktionens tankar: Andreas! Vi vill ha receptet :)

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 3.8/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Detta tips har 1 kommentar(er). Dem visas nedan

Vill också få receptet;O)