om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Att få sina barn att inte gå ner i källaren: Källarmonstret

Johanna skriver om källarmonstret

När jag var liten brukade min pappa säga att det fanns ett källarmonster i källaren för han ville inteatt jag skulle gå ner dit för han höll på att elda där nere och så höll han på att bygga om där nere. när han visste att jag var för nyfiken brukade han gömma sig där och skrika om jag försökte gå ner för trappan.

tyckte det var lite gulligt ^^

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 2.2/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Detta tips har 1 kommentar(er). Dem visas nedan

Totalt livsfarligt!
Mina föräldrar gjorde samma sak, och idag är jag nitton år och är fortfarande rädd för att gå ner i källare..