om oss - kontakta oss - arkivet

Denna sida är dedikerad till dessa tips. De små, charmiga, tips och tricksen som gör livet som förälder lite lättare.

Skicka in ditt bästa tips!

Då du trycker skicka godkänner du att vi använder tipset digitalt, i tryck eller övrigt (du kan läsa hela användaravtalet här)

Att få sina barn att gå på toaletten: Vem hinner först?

När jag vet att min dotter inte har gått på toaletten på ett tag, och när vi skall åka på en längre resa, alternativt att det är läggdags, brukar jag säga "jag hinner först till toaletten". Funkar varje gång, varje...

När jag vet att min dotter inte har gått på toaletten på ett tag, och när vi skall åka på en längre resa, alternativt att det är läggdags, brukar jag säga "jag hinner först till toaletten". Funkar varje gång, varje barn har en tävlingsmänniska inom sig.

Vad tyckte du om detta tips? Rösta!
  • Currently 3.2/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Detta tips har 1 kommentar(er). Dem visas nedan

Att utmana barnen att tävla verkar fungera på alla ! =)